Categorieën
Algemeen

Witboek Actiz over ouderen, zorg en wonen

Wonen en zorg voor ouderen moet snel anders, dat is de boodschap van Actiz bij het Witboek Ouderen, zorg en wonen. De groei van het aantal ouderen, de stijging van de zorgvraag, het tekort aan zorgpersoneel en de behoefte aan nieuwe woonzorgvormen maken het onderwerp actueel én explosief. 

De huidige situatie en de toekomstige ontwikkelingen vragen om ingrijpen van de landelijke politiek en om acties van publieke en private partijen op lokaal en regionaal niveau. In het witboek beschrijft ActiZ de uitdagingen op het gebied van zorg, wonen en ouderen. Daarbij worden de feiten, cijfers en trends van commentaar voorzien door verschillende betrokken deskundigen.

Download Witboek Ouderen, zorg en wonen (pdf)

Lees meer op Zorg voor Beter.