Categorieën
Algemeen Geen categorie

Update coronavirus – 133

Met deze update informeren we u over de actualiteit rond Covid-19 en vaccinaties.

Aanvullende FAQ i.v.m. Indienen ex post afrekening covid-compensatie Zvw 2020 

N.a.v. vragen van leden heeft ActiZ een korte aanvullende FAQ  opgesteld voor de indiening van de ex post afrekening covid-compensatie Zvw. ActiZ heeft eerder een toelichting hierop gegeven in een Webinar. Het webinar, de presentatie en de FAQ zijn hier te vinden. Vragen kunt u richten aan Lenard Markus.

De documentatie (werkwijze, formats, bestuur verklaring) van ZN voor de ex-post afrekenproces voor de covid-units en ex-post meerkosten zijn hier te vinden.  We wijzen erop dat de periode van indiening loopt t/m 19 juli; dit is een harde deadline.

Corona communicatie
Via www.actiz.nl/corona en www.actiz.nl/coronavaccinatie en deze updates wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rond Covid-19 en vaccinaties. Ook is er het dossier coronavirus voor zorgorganisaties te vinden. Ervaringen van zorgorganisaties en documenten worden uitgewisseld in het corona netwerk in het ledendeel van de ActiZ website. In geval van een uitbraak kunt u rond persvragen altijd overleggen met de ActiZ persvoorlichting: 085-0772099.